Liquicity Festival

Liquicity Festival

Virtical Events verzorgt de gehele ICT voor Liquicity Festival

Introductie:

Liquicity Festival, een bruisend muziekfestival in Nederland, staat bekend om zijn drum & bass muziek en een levendige sfeer. In 2023 nam het festival een grote stap vooruit door een geavanceerd cashless betaalsysteem te introduceren, ondersteund door de betrouwbare netwerkdiensten van Virtical Events.

 

Uitdaging:

Het closed loop betaalsysteem van Sjef, uitgerust met QR-code polsbandjes, vereist een feilloze connectiviteit om succesvol te functioneren. Met duizenden festivalgangers die tegelijkertijd transacties uitvoeren, is een robuuste en betrouwbare netwerkoplossing van essentieel belang.

 

Oplossing:

Virtical Events levert cruciale connectiviteitsdiensten, waaronder Private LTE en high-density wifi, om de integriteit van het cashless betaalsysteem te waarborgen. Deze technologieën bieden niet alleen ondersteuning aan het betaalsysteem, maar ook aan andere cruciale aspecten van het festival, zoals ticketing en check-in processen.

 

Resultaten:

Door de expertise van Virtical Events is het cashless betaalsysteem een groot succes. De stabiele en efficiënte connectiviteit verzorgd door Virtical Events zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos kunnen betalen voor eten, drinken en merchandise, wat bij heeft gedragen aan een soepele en plezierige festivalervaring.

 

Conclusie:

De samenwerking tussen Liquicity Festival en Virtical Events illustreert hoe cruciale netwerkondersteuning kan bijdragen aan de succesvolle implementatie van innovatieve technologieën op grootschalige evenementen.

Ook internet op je evenement?

Virtical helpt je graag op weg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Related Posts