Tijdelijk internet voor evenementen

Bij Virtical begrijpen we dat een betrouwbaar en snel internet cruciaal is voor elk evenement. Of het nu gaat om een festival, beurs of congres, tijdelijke internet is essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ons team van experts heeft ruime ervaring in het leveren van tijdelijke netwerkoplossingen voor evenementen van elke omvang en complexiteit.

Hardware met een track record

Ubiquiti
Cisco
Netgate
tijdelijk internet

Zorgeloos online op elke locatie.

Bij Virtical zijn we er trots op dat we innovatieve technologieën combineren met deskundige ondersteuning om je evenement de best mogelijke internetervaring te bieden. Of je evenement nu plaatsvindt op een afgelegen locatie of in een drukke stad, wij kunnen voorzien in een betrouwbare en snelle internetverbinding die aan alle behoeften voldoet. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het leveren van tijdelijke netwerkoplossingen voor evenementen, kan je erop vertrouwen dat de internetverbinding altijd optimaal zal zijn. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het organiseren van een succesvol evenement dat indruk maakt op het publiek.

Internet voor evenementen
 tidjelijke netwerk oplossingen

Flexibele
Netwerk oplossingen
voor evenementen

De diensten van Virtical kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Of het nu gaat om het scannen van tickets, het faciliteren van pinbetalingen of het livestreamen van optredens.

Ons team van experts werkt nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect past bij het evenement.

Wat andere zeggen over onze tijdelijke netwerk oplossingen:

"In 2022 zijn wij voor het eerst een samenwerking aangegaan met Virtical voor onze evenementen (komm schon Alter, Georgie's en Lago Lago). Deze samenwerking is goed bevallen, gezien het team van Virtical een fijne groep mensen is die meedenken, materialen goed op orde en flexibel zijn. In de evenementensector liggen er altijd last minute wijzigingen op de vloer en met Virtical hebben we deze snel en efficiënt kunnen oplossen. Voor 2023 zetten wij onze samenwerking met plezier dan ook weer door."

Ridder Haspels
Chasing the Hihat